Sådan arbejder jeg...

NGH Certificeret Hypnotisør og Hypnoterapeut, samt mange års erfaring som resultatorienteret Leder/Coach, certificeret Trivselskonsulent og Virksomhedskonsulent, giver en solid baggrund for at hjælpe mennesker videre.

Jeg møder dig, der hvor du er.

Mit speciale er individuelle forløb og udvikling. I dit individuelle forløb vil der være øget fokus på at fjerne din udfordring, så der er plads til den ønskede forandring.

Jeg tilbyder både ydelser til virksomheder og private, og tror på, at der kan skabes positive forandringer i det ekelte menneskes liv.

Jeg er certificeret hypnotisør hos ExtraCare Hypnose som er NGH CI certificeret underviser, hvilket gør at jeg har taget min uddannelse, hvor jeg naturligt skal leve op til NGH´s krav om at du som klient får garanti for, at jeg følger alle etiske regler og standarder NGH (National Guild og Hypnosis) udsteder, både i forhold til kvalitet og tavshedspligt

Min grundholdning er at....

Jeg tror på, at alle mennesker har et stort uudnyttet potentiale, men at de færreste kender deres fulde omfang af dette potentiale. Sammen kan vi arbejde hen i mod, at du får mere overskud og livsglæde ved at udvikle dine kvaliteter og kompetencer der slutteligt vil øge dit selvværd, din glæde og din livskvalitet.

Det kan være at du vil af med en dårlig vane, men det kan også handle om gamle traumer, uhensigtsmæssige tankemønstre blandt meget andet.

Jeg er praktisk orienteret, hos mig får du ikke bare en teoretisk smøre, men en efterprøvet viden om hvad der faktisk virker.

Nøgleord som nærvær, respekt, engagement og empati, er vigtige værdier for mig, hvorfor vi inden forløbet startes, tager en lang snak om hvad du vil ændre og hvordan jeg kan understøtte dig for at du kommer videre,  og sådan at vi sammen, kan begynde din rejse til en varig personlig livsændring – din opgave er kun at være til stede og beslutte dig for forandringen.

For nogen kan hypnose føles som noget farligt, men det handler i al sin enkelthed om at lære at give slip på den naturlige selvkontrol.

Det kan for nogen opleves grænseoverskridende at skulle give slip og ”give sig hen” når man ikke er fortrolig med, hvad hypnose er og hvordan trance opleves.

Hvis du er usikker, taler vi om den usikkerhed og herefter er det min opgave, at tilrettelægge forløbet, så det giver dig mest mulig tryghed til at skabe din personlige forandring.

Ved et forløb over flere gange vil du opleve, at du naturligt går lettere i trance fra gang til gang.

Jeg glæder mig til at arbejde sammen med dig

Charlotte Reinicke

Del siden